Annonce:

Haas skriver kontrakt med ny Formel 1-kører

Den bare 19-årige brite Oliver Bearman bliver nu fast mand hos Haas i Formel 1, mens han beholder sin reservetjans hos Ferrari.

Besøg vores annoncør:

Haas har fundet Nico Hulkenbergs erstatning. Det bliver den bare 19-årige Oliver Bearman, der sætter sig i sædet på en ‘flerårig’ kontrakt.

Det skriver holdet i en pressemeddelse.

Det har længe været ventet, at netop Bearmann ville overtage Hulkenbergs plads. Faktisk lige siden tyskeren tilbage i maj offentliggjorde, at han har skrevet kontrakt med Audis fabrikshold.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nico Hulkenbergs kontrakt, der også er ‘flerårig’, gælder dog allerede fra næste sæson. Det bertyder, at tyskeren i en enkelt sæson skal køre for holdet under Sauber-navnet.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Nu stiger benzin- og dieselprisen i Danmark

Tilbage i Haas-garagen siger teamchef Ayao Komatsu, at Bearmann har fået sædet af flere grunden. Blandt andet fordi han imponerede meget, da han i sidste øjeblik måtte springe til og køre Abu Dhabis grand prix for Ferrari tilbage i marts måned.

Her måtte Carlos Sainz, der ellers sidder i den ene af holdets biler ( i hvert fald lidt endnu, red.), nemlig lade sig operere for blindtarmsbetændelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hvad nyheden betyder for danske Kevin Magnussen, kommer Haas ikke ind på i pressemeddelelsen om kontrakten med Bearmann.

Men noget tyder på, at den 31-årige dansker igen gør sig klar til at forlade Formel 1. I hvert fald gør han det i et nyt interview klart, at der også er ‘en verden uden for sporten’. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler