Annonce:

Haas-kører nægter at aflive snak om holdskift

Ingen – hverken dem i eller uden for Formel 1-padockken – skal tilsyneladende afskrive muligheden for et køreskifte hos Haas.

Selvom han for nylig har skrevet under på en kontrakt med bundholdet i Formel 1, er det ikke sikkert, Niko Hulkenberg bliver i sædet ved siden af Kevin Magnussen.

Den 36-årige tysker har i år været særdeles åbenmundet i sin kritik af Haas. Og selvom tyskeren og det amerikanske hold har papirer på hinanden i den kommende sæson, er det ikke sikkert, Hulkenberg sætter sig i en Haas-racer igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tidligere på året bekræftede Nico Hulkenberg, at Audi har forhørt sig om mulighederne. Siden er det dog kommet frem, at Haas med en option på tyskeren forhindrede et skifte.

Alligevel vil tyskeren ikke udelukke et skifte, når Sauber F1 efter planen bliver til Audis fabrikshold. Det fortæller han i et interview til Auto Motor und Sport.

LÆS OGSÅ: Mystisk ladefejl har allerede antændt tre elbiler

– Det må tiden vise. Lad os se, hvordan sæsonen udvikler sig næste år. Har vi en konkurrencedygtig bil? Hvilke folk klarer hvilke opgaver?

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Jeg kan ikke sige noget med sikkerhed lige nu. Men vi er nok nødt til at rokere lidt rundt internt, så de samme ting (hos Haas, red.) ikke sker igen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler