Annonce:

Mystisk ladefejl har allerede antændt tre elbiler

Gentagne opladninger til mere end det anbefalede kan have kostet batteripakkerne livet. Men Porsche har endnu ikke en løsning.

Besøg vores annoncør:

Porsche Taycan-ejere bør lade med forsigtighed i disse dage. Indtil videre har tre eksemplarer af modellen udbrændt, kort tid efter at ejerne valgte at lade bilernes batterier helt op.

Det første tilfælde ligger to år tilbage. Men efter yderligere to brande i år vælger Porsche nu at tilbagekalde 205 eksemplarer af modellen, som er blevet leveret mellem 2021 og 2023 i USA.

Selvom Porsche endnu ikke kan sige noget om årsagen til brandene, siger bilmærket, at ilden kan være brudt ud efter gentagne gange, hvor batteriet er blevet ladet til 100 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge Carscoops kan Porsche-ejerne ikke gøre meget andet end at holde øje med tilbagekaldelsen. Før de tre batteribrande har der ikke været nogen advarsel at holde øje med.

LÆS OGSÅ: Skidestiv fodgænger stjal politibils udrykningsblink

Nu er brande i elbiler heldigvis sjældne. Men når det går galt, er slukningsarbejdet ofte både besværligt og tidskrævende.

Det er ikke længe siden, at en elektrisk bus blev omspændt af flammer og lukkede en motorvejsstrækning i flere timer. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler