Annonce:

Haas håber at få ny kører i 2024

Han har gjort det så godt, at det amerikanske Formel 1-hold nu undersøger muligheden for at skrive kontrakt med Formel 2-køreren Oliver Bearman.

Ferrari Academy- og Formel 2-køreren Oliver Bearman fik i sidste weekend sin Formel 1-debut, da Haas gav ham Kevin Magnussens sæde i forbindelse med den første træning forud for Mexicos grand prix.

Og det har den unge brite gjort så godt, at Haas nu undersøger muligheden for at skrive kontrakt med ham i 2024-sæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Hele vejen fra den første forberedelse, har han været meget professionel. Han har været meget nem at have med at gøre i hver eneste del af processen. Jeg har intet at klage over. Så i dag, med den ro, de procedurer, forstod han målene for hvert enkelt løb.”

– Vi har planlagt endnu en session med ham i Abu Dhabi. Så det ser jeg virkelig frem til. Og så forhåbentlig også flere sessioner næste år. Så det er meget lovende, lyder det fra Haas’ chefingeniør Ayao Komatsu.

LÆS OGSÅ: FDM: “Danske bilister skal tvinges til at betale ny, ekstra afgift

Over for Formula Scout lægger chefingeniøren heller ikke skjul på, at Oliver Bearman klarede sig langt bedre, end Haas havde forventet af ham.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Oliver Bearman satte den 15. bedste tid i fredagens træning. Han var et halvt sekund langsommere end den faste Haas-kører Nico Hulkenberg.

– Jeg tror ikke, du kan forvente meget mere. Han var bestemt bedre end mine forventninger. Ikke at mine forventninger var lave. Men det var så professionelt, og han satte ikke en fod forkert, siger Ayao Komatsu


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler