Haas afviser: “Der er ikke noget at komme efter”

Foto: Andy Hone / LAT Images

Kevin Magnussen mener, at joken er død. Og teamchef Gunther Steiner ser ingen konflikt.

De er måske ikke slyngveninder og bliver det nok aldrig. Men nu afviser teamchef Günther Steiner, at det giver intern uro hos Haas at sætte Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg sammen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Skrottet: Jeremy Clarkson er færdig i TV-program

Det på trods af en meget berømt episode i 2017, hvor en ophidset Hulkenberg af den danske racerkører fik besked på at sutte en vis legemsdel. At der ingen konflikt er mellem de to nuværende Haas-kørere understregede Günther Steiner under et pressemøde hos TV3 Sport i København forud for sæsonen.

De har alt, jeg forlanger
– Naturligvis kan der opstå problemer mellem kørere, men personligt tror jeg ikke, at der vil opstå en type af problemer, som vil fortsætte. Og som det er nu, tror jeg ikke der er nogen risiko for problemer imellem de to.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Jeg har oplevet dem sammen, og de har et respektfuldt forhold til hinanden. Det er alt, hvad jeg kan forlange af dem.

Inden interviewet sluttede, understregede Steiner, at 2023 handler om teamet. Og ikke en eventuel personlig konflikt.

– Jeg kan ikke bede dem blive personlige venner. Mn der er respekt for teamet, og jeg er sikker på, at de vil udføre et godt stykke arbejde for teamet, lød det ifølge BMF1.dk.

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk