Annonce:

Skrottet: Jeremy Clarkson er færdig i TV-program

Selvom klummen er trukket tilbage, får det nu alligevel konsekvenser for TV-værten, at han sendte en royal sviner i december.

Anden sæson af programmet “Clarkson’s Farm” går strygende. Faktisk er serien Amazon Primes mest sete egenproduktion i England nogensinde. Men den royale sviner, som Jeremy Clarkson sendte mod Meghan Markle i december sidste år, får nu alligevel konsekvenser for den 62-åriges TV-værts arbejdsliv.

Det selvom avisen The Sun, der lagde spalteplads til Clarksons ord, senere trak klummen tilbage efter en storm af klager. I klummen skrev TV-værten bl.a.:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

‘Jeg hader hende (…) Om natten er jeg ude af stand til at sove, mens jeg ligger der, skærer tænder og drømmer om dagen, hvor hun skal gå parade nøgen gennem gaderne i hver eneste by i Storbritannien, mens folkemængderne råber ‘skam dig’ og kaster klumper af ekskrementer efter hende’

LÆS OGSÅ: Klimaråd kritiserer regeringen: “Læg flere afgifter på diesel”

Det er nemlig blevet for meget for ITV. Kanalchef Carolyn McCall bekræfter over for Variety, at den tidligere Top Gear-vært er færdig som vært på den britiske udgave af ‘Hvem vil være millionær’.

Carolyn McCall gør det tilmed meget klart, at TV-stationen ikke bryder sig om Jeremy Clarkson. Eller i hvert fald det han skrev i klummen. Hun vil dog ikke udtale sig, om hvorvidt programmet i det hele taget fortsætter uden Jeremy Clarkson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Intet nyt om Grand Tour… endnu
– Der var ingen uenigheder internt. Vi var ude meget hurtigere end andre, herunder Amazon, og sagde: ‘Vi støtter ikke op om ét eneste ord, han skrev, og der er ikke plads til den slags hos ITV’, siger hun.

Jeremy Clarkson nåede at være vært for 8 sæsoner af “Hvem vil være millionær?”. Om klummen i The Sun får yderligere konsekvenser, må tiden vise. Men ifølge Variety hænger TV-værtens samarbejde med Amazon i en tynd tråd.

Kontrakten mellem dem skulle efter sigende ikke blive fornyet, når den nuværende udløber næste år. På Twitter har Jeremy Clarkson dog samtidig skrevet, “at der i medierne står så meget (om hans egen situation, red.) og “at intet af det er korrekt”.

 

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler