Grand Theft Auto V i vild rekord: Verdens mest indtjenende udgivelse

Selv store Hollywood-baskere som Star Wars-filmene og Avatar kan ikke følge med videospillet ‘Grand Theft Auto V’, når det kommer til succes opgjort i kolde kontanter

Reklameblok:Det er blevet til mere end 90 milliioner solgte spil, siden Rockstar udgav megasuccesen ‘Grand Theft Auto V’ i sensommeren 2013. Det har den amerikanske spiludvikler tjent styrtende på.

6 milliarder dollars er således røget ind på kontoen, hvilket er nok til at placere spillet langt, langt over Hollywood-film som Star Wars-serien. Ja, selv Avatar må se sig overgået. Sidstnævnte har i øvrigt indspillet 2,7 milliarder dollar.

LÆS OGSÅ: NÆSTE FORD FOCUS RS FÅR VOLDSOMT MEGET POWER

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Til sammenligning kostede det ‘kun’ 265 millioner dollars at udvikle historien, bilerne, universet og de skydegale karakterer, der udgør GTA V’s persongalleri. Det vildeste er dog, at Rockstar forsat tjener millioner af dollar på GTA V. Ifølge Marketwatch var GTA V det sjette mest købte videospil i USA sidste år.

Succesen hjælps godt på vej af spillets tilgængelighed på både PC-og konsolplatforme samt en stadig udvidende online player-del.

Så forstår vi godt, at det ikke hasterh med at spytte en sjette-udgivelse på gaden. 6 milliarder dollars kan trods alt oversættes til 36 milliarder danske kroner. 36!

Reklameblok:

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk