Annonce:

Grand Theft Auto V i vild rekord: Verdens mest indtjenende udgivelse

Selv store Hollywood-baskere som Star Wars-filmene og Avatar kan ikke følge med videospillet ‘Grand Theft Auto V’, når det kommer til succes opgjort i kolde kontanter

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er blevet til mere end 90 milliioner solgte spil, siden Rockstar udgav megasuccesen ‘Grand Theft Auto V’ i sensommeren 2013. Det har den amerikanske spiludvikler tjent styrtende på.

6 milliarder dollars er således røget ind på kontoen, hvilket er nok til at placere spillet langt, langt over Hollywood-film som Star Wars-serien. Ja, selv Avatar må se sig overgået. Sidstnævnte har i øvrigt indspillet 2,7 milliarder dollar.

LÆS OGSÅ: NÆSTE FORD FOCUS RS FÅR VOLDSOMT MEGET POWER

Til sammenligning kostede det ‘kun’ 265 millioner dollars at udvikle historien, bilerne, universet og de skydegale karakterer, der udgør GTA V’s persongalleri. Det vildeste er dog, at Rockstar forsat tjener millioner af dollar på GTA V. Ifølge Marketwatch var GTA V det sjette mest købte videospil i USA sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Succesen hjælps godt på vej af spillets tilgængelighed på både PC-og konsolplatforme samt en stadig udvidende online player-del.

Så forstår vi godt, at det ikke hasterh med at spytte en sjette-udgivelse på gaden. 6 milliarder dollars kan trods alt oversættes til 36 milliarder danske kroner. 36!

 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler