Annonce:

Giftgrøn Opel Astra har to motorer og 1.400 hestekræfter

Den blev fundet af den samme mand, som byggede en Opel Corsa B med to motorer og næsten lige så mange hestekræfter.

Adam Beard har en svaghed for biler. Men de skal helst have to motorer. I 2018 byggede han en gammel Opel Corsa B om, så den fik 973 hestekræfter.

Et år senere havde den ikke bare to motorer men hele 1.200 hestekræfter. Og den lever stadig. Det samme gør et andet af englænderens seneste projekter. En mørkeblå diesel-Skoda med metanol-indsprøjtning og baghjulstræk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I dag har Adam Beard fået en helt Youtube-kanal til at dreje sig om den slags projekter. Og han er så langt fra den eneste, der synes, det er interessant.

Tæt på 40.000 personer følger med, når han uploader en video. Senest har Adam besøgt Chucky Finster, hvis Opel Astra F (eller Vauxhall som englænderne siger, red.) har 730 hestekræfter.

LÆS OGSÅ: Johan har nummerplader på sin Mercedes 190E med V12-motor

Altså fra motoren mellem forhjulene. Motoren bag har yderligere 686 hestekræfter at gøre godt med. Altså er der 1.416 hypper at slippe løs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det hele går gennem en fem trins manuel gearkasse bygget ovenpå underrammen fra en ældre Saab. Bilen vil da også kun én ting – nemlig fremad! Og det helst i et hidsigt tempo.

Den giftgrønne Opel Astra er dog langt fra at være det eneste, fuldstændige vanvittige projekt, vi her på Boosted efterhånden lagt spalteplads til.

I 2004 var Danmarks Flotteste Bil (ja, det er mange år siden..) det, enhver bilbygger med respekt for sig selv ville vinde. Jonas Overgaard var ekstremt tæt på i en Honda Del Sol. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler