G-Power tryller 1.100 Nm frem i Mercedes GLE AMG

BMW har X6, Audi har Q8 – og med hjælp fra G-Power har Mercedes en endnu mere potent AMG GLE 63S

Normalt yder den 5,5-liters biturbo V8 i Mercedes AMG GLE 63S (ja, det er et pokkers langt modelnavn) 585 hestekræfter og 760 Nm. Altså er der på performance-siden ikke noget at klage over.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Og så alligevel. For G-Power kan gøre det coupé-agtige SUV endnu vildere.

Med nye, større turboladere, et nyt udstødningsystem og anden motorstyring har den tyske tuner nemlig fundet hele 800 hestekræfter og massive 1,100 newtonmeter i den moderigtige Mercer.

Endnu har G-Power ikke sagt noget om, hvor hurtigt de forandringer sender “GP 63 Biturbo” fra 0 til 100 km/t. Men den “almindelige” AMG 63S skal bruge 4.2 sekunder på disciplinen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Hastighedsbegræsninger er der heller ikke noget af på stjerne-SUVen i G-Power-trim. Vi kan roligt regne med, at den drøner forbi de 280 km/t, som ellers er den maksimale hastighed med AMG Drives-pakken.

Udvendig er der ikke sket det vilde. Og dog. For 23″ Hurricane RR line-fælge med 315/25-dæk kan krydses af på listen over ekstraudstyr.

Nøj, en vogn.

Reklameblok:

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk