Annonce:

G Power-magi: Nu har Mercedes AMG E63 S 800 heste

Hvis Mercedes gør AMG E63 S brutal fra fabrikken, så er G-Powers bud på en opgradering psykopatisk!

Hvad lå der med dit navn på under juletræet i år? Næppe nøglerne til en G Power-tunet Mercedes-AMG E63 S. Men hvis du nu alligevel ikke har fået købt gaven til dig selv i år, så findes bilen faktisk.

Og det er – hvis du spørg os – noget nær den ultimative E-Klasse. Hos G Power er de 612 hestekræfter og 850 i den fire-liters biturbo V8’er fra fabrikken nemlig en joke. I din G Power-Mercer kan intet mindre end 800 hestekræfter og astronomiske 1.000 newtonmeter gøre det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det barberer sprinten fra 0 til 100 kilometer i timen ned med 0,2 sekunder. Så den disciplin tager 3,1 sekund frem for 3.3. Der er heller ikke noget, der hedder ‘tysk gentlemens-aftale’ og 250 kilometer i timen, når det kommer til tophastigheden. Den mægtige Mercer blæser ubesværet forbi 300 km/t.

Den slags performance har G-Power fundet ved at skrue omfattende både i bilens elektronik og mekanik. På software-siden sørger en Performance Software V3-programmering for at løse op i motorstyrringens mest restriktive begrænsninger. Det nyder de større turboer godt af.

G Power siger selv, at opgraderingerne giver ‘en usammenlignelig bedre ydelse end fabriksbilen’. Skræmmende! Udover de mange ekstra hypper har G-Power E-Klassen fået downpipes og katalysatorer med friere gennemgang i rustfrit stål. Ja, faktisk er hele det originale udstødningsystem erstattet med en rustfri opsætning.

Med sine enorme 21″ alufælge ligner E-Klassen altså ikke bare en brølemaskine – den er det, lige så du beder om det!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

 

 

 

 

Annonce:Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler