Reklame:

G-Klasse gjort til grin – “700 hestekræfter sad fast i lidt sand”

Med samme vindmodstand som en mursten er 700 hestekræfter snart sagt minimummet for en G-Klasse.

Aerodynamik har Mercedes’ G-Klasse aldrig været kendt for. Tværtimod siger man, at den store SUV har samme vindmodstand som en mursten. Alligevel gør alverdens tunere en dyd ud af at tune modellen.

Her har tyske TIP Exclusive eksempelvis lagt lidt mere uden på den i forvejen fuldstændigt vanvittige Masterpice-pakke fra Brabus. Altså lidt mere kulfiber og lidt bredere skærme og så selvfølgelig en pokkers masse kulfiber ude som inde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: 22-årig mister kørekortet i 10 år for at køre 130 km/t

Under hjelmen har Brabus sørget for, at den 4-liters V8-motor med sine dobbelte turboer leverer 700 hestekræfter og 960 Nm. Fun fact: Bilen på billederne her er præcis den samme, som de tyske medier i april 2021 morede sig gevaldigt over.

Klokken 7 om morgen måtte redningsmandskab nemlig rykke ud for at trække den ellers så potente Mercer fri. Den – eller rettere manden bag rattet – havde nemlig kørt sig fast i noget sand på en strand i Hamborg. Redningsaktionen varede i næsten to timer, men det lykkedes at trække bilen fri, før tidevandet gjorde sit indtog. Det skriver bl.a. Bild.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?