Reklame:

22-årig mister kørekortet i 10 år for at køre 130 km/t

En 22-årig mand er i denne uge blevet dømt for at vanvidskørsel. Det koster ham ud over en fængselsdom en lang periode uden kørekort.

En 22-årig mand fik i denne uge rettens ord for, at han er vanvidsbilist. Med det prædikat følger en fængselsstraf på fire måneder.

Under biljagten, der foregik rundt om i Taastrup på Sjælland, var manden påvirket af hash. Ligesom han kørte flere gange over for rødt lys og imod færdselsretningen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


På et tidspunkt nåede hastigheden også op på 130 kilometer i timen, hvor den højst tilladte fart er 50 kilometer i timen, oplyser anklagemyndigheden på Twitter.

LÆS OGSÅ: Nordjysk bilforhandler får 10.000 kr. i bøde hver måned

Retten i Glostrup har også bestemt, at den 22-årige de næste 10 år ikke må køre bil. Det er dog endnu ikke besluttet, om den bil – han forsøgte at flygte i – skal konfiskeres. Bilen tilhører ikke den 22-årige selv men en tredjepart.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?