Annonce:

Fotofælde blitzer 34.000 bilister det samme sted

I Danmark er fotofælderne – både de stationære og dem på hjul – så god en forretning, at de er på finansloven. I Tyskland skovler de også penge ind.

Besøg vores annoncør:

At fotofælder er en god forretning, er der ikke noget nyt i. Men det er nyt, at tre fotofælder til sammen knalder over 34.000 bilister.

Kameraerne, der blev sat op i den tyske by Würzburg i oktober sidste år, har blitzet bilister i døgndrift. Hele 34.606 bilister er på den måde blevet bedt om at bidrage til de offentlige finanser i Tyskland.

Det skriver avisen MainPost.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hurtigst er det gået for en bilist, som kørte forbi en af kameraerne med 172 km/t. Vedkommende måtte køre 60 km/t.

LÆS OGSÅ: Volkswagen sælger hestekræfter på abonnement i Danmark

Ifølge de lokale myndigheder er fotofælderne dog hver især guld værd. Og det er ikke kun fordi, de får bilisterne til at bidrage med millioner af euro. Fotofælderne giver nemlig også et indblik i, hvordan nye trafiksikkerhedskampagner kan målrettes dem, der kører for stærkt.

Det er dog ikke altid, at politiet har ret, når de bruger billeder fra fotofælder. En mand blev eksempelvis bedt om at betale en fartbøde, selvom han hverken ejer en bil eller i det hele taget kan køre. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den i øvrigt stærkt kritiserede strækningskontrol på Storebæltsbroen, der er den første af sin slags herhjemme, fungerer desuden så dårligt, at politiet ikke har kunnet bruge billederne til noget som helst. Altså har ikke en eneste bilist fået en bøde, siden kameraerne blev aktiveret. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler