Annonce:

Forsvarer dødelig politijagt med 170 km/t

En 24-årig mand mistede den 26. december sidste år livet, da han med op mod 170 km/t forsøgte at stikke af fra politiet i Warren, Michigan.

Politiet i den amerikanske by Warren, som ligger i delstaten Michigan, holder fast i, at de gjorde det rigtige, da en 24-årig mand døde under en politijagt den 26. december sidste år.

Med en hastighed på op til 170 km/t forsøgte manden at stikke af fra politiet. I stedet for at bakke af, valgte politiet at fortsætte jagten på den 24-årige i hans Chevrolet Cruz.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det viste sig, at den 24-årige Maurice Kelley forsøgte at flygte, da politiet opdagede, at hans kørekort allerede var inddraget.

Optagelser fra politiets egne kameraer viser, at jagten på den 24-årige varede omkring tre minutter gennem beboelsesområder, inden Chevrolet’en kørte hen over et rødt lys og direkte ind under en lastbil.

LÆS OGSÅ: Tilbagekalder næsten 100.000 elbiler fordi ejerne er for dumme

Det overlevede Maurice Kelley ikke. Redningspersonale blev tilkaldt øjeblikkeligt, men den unge mands liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Alligevel fastholder politiet, at de handlede korrekt og holdt en ‘moderat fart’ under biljagten.

“Det er en beklagelig ulykke. Den pågældende er død, fordi han valgte at flygte fra politiet,” udtaler politichef William Dwyer til The Detroit News.

Herhjemme kan lignende situationer også ende galt, når bilister forsøger at flygte fra politiet. Det skete bl.a. for en bil af Danmarks mest solgte model.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Efter en jagt på en meget ung vanvidsbilist i juledagene var der ikke meget at beslaglægge, da bilen til sidst stoppede. Læs mere om episoden her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler