Annonce:

Forsikringsselskaber gør det ‘umuligt’ at forsikre kinabiler

I lighed med forholdene herhjemme kommer et stadigt stigende antal kinesiske biler til England. Men forsikringsselskaberne er ikke meget for at forsikre dem, viser ny kortlægning.

Der er flere og flere kinesiske mærker at vælge imellem. Men kun få af dem sælger godt. Sådan er det herhjemme. Og sådan er det i England.

Men der er mere nyt fra den kant. For ifølge en ny kortlægning fra analysefirmaet Thatcham Research volder det engelske ejere af biler som BYD Seal og GWM Ora 3 og flere andre kinesiske biler gevaldige problemer, når bilen skal forsikres.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Auto Express.

Endda det tidligere britiske mærke MG har forsikringsselskaberne det stramt med, konkluderer kortlægningen.

Lederen af analysefirmaet, Ben Townsend, understreger, at han ikke har noget problem med bilerne fra de kinesiske mærker.

LÆS OGSÅ: Thomas har ingen bil men politiet nægter at annullere fartbøde

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I stedet påpeger han deres manglende forståelse for, hvordan den europæiske forsikringsbranche generelt håndterer skadesager – bl.a. dem på biler.

– Beskeden til de kinesiske bilmærker, samt dem fra Vietnam og Indien, må være; kom ikke hertil med troen på, at I bare kan sælge biler.

– Kom og tal med os, forstå markedet, og de skridt, der er nødvendige for at sælge biler her. I er nødt til at have logistikken på plads, lyder det fra Ben Townsend.

Det er dog ikke kun de kinesiske elbiler, der kommer i klemme, når det kommer til forsikring. Generelt oplever folk i elbiler, at de betaler væsentligt mere for at forsikre deres biler.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Særligt én gruppe, viser en kortlægning fra FDM, bliver overrasket over, hvor meget de faktisk skal betale for at køre rundt på strøm. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler