Annonce:

Formel 1-fans forlanger – kører bør forlade sporten

Selv er han ikke i tvivl, om at han ønsker at køre videre med Formel 1. Også selvom hans kontrakt kun gælder ét år mere. Så sikrer er sportens fans dog ikke på Valtteri Bottas.

Valtteri Bottas er en god fyr, der uden tøven stiller op til nøgenfotos for at samle penge ind til kræftforskning. Men at være en god fyr er desværre ikke nok til at sikre sig et Formel 1-sæde.

Selvom finnen har givet udtryk for, at han har mere at byde på – også efter at hans kontrakt med Sauber udløber i 2024 – er der ingen garanti for, at han fortsat vil være en del af Formel 1-feltet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I et interview med Daily Express fortæller Bottas, at han gerne vil blive i Formel 1. Alligevel er der endnu ikke faldet noget på plads.

– Vi er blevet enige om at tage snakken næste år. Hvis jeg skal sige det i løbet af første kvartal for at få det sidste på plads. Og for at være sikre på at vi alle det samme sted, siger finnen.

LÆS OGSÅ: Hævder at have kørt 380.000 kilometer i sin Tesla – “Den bliver ikke vedligeholdt”

Bottas lægger ikke skjul på, at kørermarkedet vil være meget åbent, da mange kørere vil have udløbende kontrakter i 2024. Selv foretrækker han at forblive hos Sauber.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Sauber som i 2026 bliver til Audis fabrikshold. Men den plan er det ikke alle Formel 1-fans, der bryder sig om.

Faktisk er der en del, der mener, at Bottas bør lægge Formel 1-karrieren på hylden, når Audi bliver en del af sporten. Og måske endnu tidligere.

– Han bør gå på pension med det samme.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

– Jeg kan virkelig ikke se, hvordan Audi skulle have interesse i ham (Bottas, red). Det ser ikke godt ud. Han bør til den tid tænke på pensionen.

– Desværre tror jeg ikke, at han (Bottas, red) er en del af Audis planer.

– Jeg er godt klar over, at bilen ikke har været til noget på det seneste. Men hverken Guanyu Zhou eller Bottas har vist, at de har ledertalent i Audis projekt, lyder nogle af de mange kommentarer på det sociale medie ‘X’ – det tidligere Twitter.

Annonce:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler