Reklame:

Ford: Den nye Bronco kommer til Danmark

Ford vil ikke sige noget om hverken motorudvalg eller pris. Men én ting vil den danske importør gerne slå fast – den nye Bronco kommer til Danmark.

Det sker allerede næste år.

– Bronco er Fords mest hårdføre og alsidige terrængående bil. Vi har skabt et nyt terrænikon ved at kombinere bilens originale DNA med de nyeste teknologier og tilbehør indenfor terrænkørsel. På baggrund af Bronco’ens store succes i USA, er vi meget begejstrede for også at kunne tilbyde den til vores eventyrlystne kunder i Europa, siger Matthias Tonn, chief engineer, Import Vehicles, Ford Europa.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Mazda klar med ny 3,3-liters diesel-rækkesekser: Får 254 hk i Danmark

Broncoen genopstod i USA for snart to år siden. Her havde modellen ellers ikke været i 25 år. Og det bliver lidt af en custom-sag på fire hjul der nu også kommer til Danmark. Blandt kan forkofangeren udskiftes. Det samme kan hjulkasserne. Hvis nu der skulle opstå en skade i forbindelse med terrænkørsel.

Hvor mange Bronco-ejere i Danmark, der så rent faktisk kommer til at bruge deres biler på andet end asfalt, må tiden vise. Men der bliver ikke mange af dem. Bronco-ejere altså. I en pressemeddelse skriver den danske importør, at der kun er tale om et ‘begrænset antal biler som kommer til Europa’.

Foto: PR

Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?