Annonce:

Verdens første – nu kigger fotofælderne ind i folks biler

Den nye type af fotofælder, der er styret af kunstig intelligens, er allerede taget i brug.

De er endnu ikke kommet til Danmark. Men britisk politi har allerede taget en ny type fotofælde i brug.

Fotofælderne, der er styret af kunstig intelligens, blitzer ikke kun bilister der kører for stærkt. Det skriver The Sun.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kameraerne holder øje med alt. Lige fra om der er for mange passagerer i den enkelte bil, til om der bliver drønet over for rødt lys. At have for mange passagerer med i bilen er tilmed temmelig pebret at blive knaldet for.

Ikke bare koster det 3 point – der svarer til den danske klippekort-ordning – det løber også op i en bøde på 2.500 pund svarende til 21.344 kr., hvis kameraerne registrerer for mange hoveder i den enkelte bil.

LÆS OGSÅ: Alle politikere i København enige: Forbyder ALLE diesel- og benzinbiler i byen

Det er også dyrt at blive snuppet i en bil uden syn. Det løber op i 1.000 pund svarende til 8.500 kr. Så er det straks billigere at blive snuppet håndholdt mobil bag rattet. Det skal man kun spytte 200 pund i statskassen for. Medmindre man er så ny bilist, at kørekortet er erhvervet inden for den senest to år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Så bliver førerretten nemlig også inddraget ubetinget. At køre for stærkt koster mindst 100 pund i bøde. Men der er faktisk ingen grænse for, hvor stor bøden kan blive i det tilfælde, skriver avisen.

Og så har vi ikke engang nævnt, alt kameraerne kan give bøder for. Men vi må hellere nævne, at de er svære at undgå. Hvert kamera kan holde øje med seks vognbaner på én gang. Og det uanset tidspunktet på dagen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler