Annonce:

Florida forbyder “transseksuelle” kørekort

Der findes to køn. Og andet vil man ikke høre tale om i den amerikanske delstat Florida, der nu forbyder transseksuelle at ændre deres kørekort

I den amerikanske delstat Florida er det nu blevet forbudt for transseksuelle at køre bil. I hvert fald hvis de ikke vil oplyse deres biologiske køn.

Forbuddet har længe været diskuteret blandt politikerne i Florida. Men det er først kommet i stand er kommet i stand efter en beslutning fra delstatens motorkontor.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Dermed er det blevet forbudt for bilister at oplyse andet end deres biologiske køn på deres kørekort. Sådan som forbuddet er udformet, vil en overtrædelse blive betragtet som svindel.

Det skriver CNN.

Fredag i sidste uge skrev direktøren for delstatens motorkontor, at myndigheden vil ophæve en bestemmelse i loven, som ellers har gjort det muligt for folk i Florida at ændre oplysninger om køn på deres kørekort.

LÆS OGSÅ: Skrotter alle Teslaer og køber 250.000 biler af konkurrenten

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge en intern skrivelse fra direktør Robert Kynoch har motorkontoret kun bemyndigelse til at ændre kørekort, når disse er stjålet, bortkommet, eller når indehaveren ændrer navn.

– Et kørekort er et identifikationsdokument og spiller som sådan en afgørende rolle, når offentlige eller private instanser skal identificere en person, der fremviser kørekortet, skriver Robert Kynoch.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler