Fjernet fra vejen: 56-årig kørte sig til seks klip i kørekortet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Onsdag førte en færdselskontrol ved Mern øst for Vordingborg lidt af hvert med sig.

Onsdag blev der ifølge Sydsjællands-og Lolland-Falsters politi uddelt ‘rigtig’ mange klip i kredsen. Et af dem blev udløst af en fotovogn på kontrolbesøg i Mern øst for Vordingborg.

Men det var også nok for en 56-årig mand. Han kørte sig nemlig til sit sjette klip i kørekortet inden for to år. Og så falder hammeren. Hammeren er i dette tilfælde en ubetinget frakendelse af kørekortet. Desuden skal han betale en bøde. Det fremgår af døgnrapporten.

Reklameblok:Men det faktisk værre til for en 41-årig kvinde fra Slagelse. Kl.09.45 kom hun kørende på Kvægtorvsvej. Det skulle hun dog ikke have gjort. Kørekortet har hun nemlig ikke noget af. Alligevel var det onsdag tredje gang, hun blev stoppet uden førerret.

Det betød, at politiet tog bilen fra hende. Den er nu beslaglagt, og i en retssag vil ordensmagten formentlig gå efter at få en dommer til at konfiskere bilen på statens vegne.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk