Annonce:

Fjernet fra vejen: 56-årig kørte sig til seks klip i kørekortet

Onsdag førte en færdselskontrol ved Mern øst for Vordingborg lidt af hvert med sig.

Onsdag blev der ifølge Sydsjællands-og Lolland-Falsters politi uddelt ‘rigtig’ mange klip i kredsen. Et af dem blev udløst af en fotovogn på kontrolbesøg i Mern øst for Vordingborg.

Men det var også nok for en 56-årig mand. Han kørte sig nemlig til sit sjette klip i kørekortet inden for to år. Og så falder hammeren. Hammeren er i dette tilfælde en ubetinget frakendelse af kørekortet. Desuden skal han betale en bøde. Det fremgår af døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det faktisk værre til for en 41-årig kvinde fra Slagelse. Kl.09.45 kom hun kørende på Kvægtorvsvej. Det skulle hun dog ikke have gjort. Kørekortet har hun nemlig ikke noget af. Alligevel var det onsdag tredje gang, hun blev stoppet uden førerret.

Det betød, at politiet tog bilen fra hende. Den er nu beslaglagt, og i en retssag vil ordensmagten formentlig gå efter at få en dommer til at konfiskere bilen på statens vegne.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler