Reklame:

Fik smadret undervognen – nu skylder de kommunen 125.000 kr.

Det hele findes på optagelser fra overvågningskameraer – kommunen er allerede klar med erstatningskravet.

Det har kostet to bilister smadrede undervogne. Men det er ikke det eneste, de må punge ud for at rette op på. Vejle kommune vil nemlig også have erstatning for den pullert pullerten ved Moldevej, de to bilisters uheld med fem dages mellemrum ødelagde.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Til avisen fortæller trafikplanlægger i Vejle Kommune Pia Gulddahl Møller, at man nu håber, at der går lidt længere, inden pullerten – der skal forhindre alt andet end bustrafik – bliver påkørt igen.

– Vi har videoovervågning på stedet. Derfor kan vi finde frem til, hvem der har ramt pullerten. Og vi følger op med et erstatningskrav på 125.000 kr., siger Pia Gulddahl Møller til avisen.

LÆS OGSÅ: Vanvidsbilist langer ud efter politiet: “De truede mig med pistol”

Mediet har flere gange skrevet, om hvordan pullerten på Moldevej har skabt problemer. Endda for bustrafikken. Sidste år gik det galt 3 gange. Bl.a. måtte 3 passagerer på skadestuen, da en bybus ramte pullerten.

Reklameblok:
Alligevel holder kommunen fast i, at pullerten er den rigtige løsning. Kommunen henviser i den forbindelse til Aalborg, som også har problemer. I byen, hvor man har anlagt en sluse – som kun busser kan køre over – mener Vejle kommunen nemlig, at der er flere problemer.

Slusen i Aalborg totalskadede 2. juledag sidste år en bil, som en 18-årig kvinde havde lånt af sin mor.

  


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?