Reklame:

Fik ødelagt bilen af flyvende Indycar-dæk: Nu giver de hende en ny

En kvinde, der fik smadret sin Chevrolet Cruze af et flyvende Indycar-dæk, får nu en ny bil af folkene bag løbsserien.

Robin Matthews var helt uden skyld i, at hendes hvide Chevrolet Cruze i sidste weekend fik et ordentlig tryk i forbindelse med et Indycar-løb. I stedet skal synderen findes i et løbsk dæk fra netop en Indycar.

Dækket skulle nemlig slet ikke kunne flyve af bilen, på den måde det alligevel skete under løbet i sidste weekend. Men det skete altså.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu vil organisationen bag Indycar og løbsserien ejer altså til bunds i hvorfor. Men først vil de altså punge ud, så Robin Matthews får en ny bil.

Til lokale medier forklarede hun efter ulykken, at bilen havde stor affektionsværdi for hende. Blandt andet fordi hun netop var blevet færdig med at betale af på lånet i bilen.

LÆS OGSÅ: Dokumenter afslører: “Tesla er i alvorlige problemer”

Siden udtrykte hun ønske om at finde en ny bil, hun ikke skulle betale af på én gang til. Og det er altså her, Indycar-serien kommer hende til undsætning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

TV-stationen WTHR skriver, at dækket fra racerbilen ramte den hvide Chevrolet på sådan en måde, at Cruze-modellen efterfølgende måtte køres væk på et fejeblad.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?