Annonce:

Ferrari kåret til Italiens bedste arbejdsplads

De skruer på nogle af verdens fineste biler, får løn og ovenikøbet vilde bonusser for det. Nu er Ferraris fabrik i Maranello kåret til Italiens bedste arbejdsplads.

Ferraris ansatte har det godt.

I hvert fald på fabrikken i Maranello. Faktisk er det så fedt at arbejde på fabrikken, at Ferrari nu er kåret som den bedste arbejdsplads i hele Italien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver rekrutteringsvirksomheden Randstad på baggrund af en ny undersøgelse, hvor 7.000 italianerne er blevet bedt om at vurdere deres arbejdsplads.

Alle de adspurgte i undersøgelsen er mellem 18 og 64 år gamle. Og bedst går det altså i Maranello. Det er HR-chef Michele Antoniazzi på fabrikken ikke overraskende glad for.

LÆS OGSÅ: Danmarks billigste nye bil er en 11 år gammel Mitsubishi

– Vi er glade for at blive tildelt denne pris, som bekræfter Ferrari som den foretrukne arbejdsgiver for italienske lønmodtagere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det er et bevis på vores engagement i vores medarbejdere, og vores forståelse for deres mål og forventninger.

– Vi vil fortsat værdsætte mangfoldighed og kønsneutralitet, ikke kun hvad angår løn, men også hvad angår vores medarbejderes muligheder for faglig udvikling baseret på deres præstationer, siger Michele Antoniazzi.

Prisen, der hedder Randstad Employer Brand 2024, går i år bl.a. til Ferrari, fordi 71,3 procent af de ansatte på fabrikken svarede, at de følte sig sikre, når det kommer til jobsituation, egen økonomi og den økonomiske situation i det hele taget.

– Randstads opmærksomhed motiverer os til at skabe en endnu mere rummelig og givende arbejdsplads for os alle sammen, bemærker Michele Antoniazzi. 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Sidste år var i øvrigt et rekordår for Ferrari. Og det mærkede man ikke på kun på chefgangene. I alt fik 5.000 ansatte, hvad der svarer til 100.000 danske kroner i bonus. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler