Fed familieflytter – Carlex VW Caravelle koster kassen

Findes der et marked for stylede familieflyttere i ‘busform’? Svaret er ja – Carlex har et bud på VW Caravelle

Kørt direkte af samlebåndet er Volkswagen Caravelle T6 ikke kun marginalt mere ophidsende end den originale Fiat Multipla. Men der er der heldigvis råd for, især hvis du kan lægge 21.000 euro hos Carlex i Polen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt hurtig 911 Turbo S: Fra 0 til 100 km/t på 2.59 sek

Og bilen er altså ikke inkluderet i prisen. Til gengæld får du din T6’er tilbage med stil nok til, at hele familien gerne vil ses i den. Hele bodykittet er ikke bare nyt men også noget bedere end bilens originale kofangere. Selv skærmene er trukket en anelse ud.

LÆS OGSÅ: VW-praktikanter bygger Arteon med 490 hestekræfter

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

For illusionen af fart er det selvfølgelig også monteret en tagspoiler. Downforce i kilovis, du ved! Udstødningsystemet med de firedobbelte afgangsrør kan sikkert brøle, som var det tilfældet. Andre udvendige ændringer tæller fjederne, som tvinger Caravellen med 20 milliter tætter på asfalten. Det efterlader lige plads nok til de 20″ store Cades Kratos-hjul svøbt i Pirelli P-Zero-gummi.

LÆS OGSÅ: LÆSERBILS – HER ER DANMARKS FEDESTE VIPBUS

Indvendig er em namerikansk designer gået amok i læder, alcantara og – som udvendig på bilen – gule detaljer såsom alle syninger…. Det sidste ved vi ikke helt, hvad vi skal sige til. Men kohud og kunststof hører ubetinget hjemme på bilscenen anno 2018.

Spørg du pænt, bygger Carlex sikkert også gerne en håndværkervenlig udgave. En Transporter med 20″ hjul, ja tak!

Reklameblok:

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!