Annonce:

Fed dokumentar om dansk drift – se traileren her

Ny dokumentar følger Danmarks yngste driftkørers jagt på point i første runde af det danske driftmesterskab – her kan du se traileren

Alt står stille, alligevel kører Mikkel Kraus krop på pumperne. I næste øjeblik bider koblingen, og den blot 17-årige jyde sender samtlige af sin BMW’s 402 hestekræfter ind i jagten på Chevrolet Corvetten foran ham.

‘Doing it sideways’ er en ny dansk dokumentar om det danske driftmiljø. Boosted Magazine har helt eksklusivt set med før premieren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I dokumentaren følger vi Mikkels kamp for point i første afdeling af Nordic Drift Series. Her kører han som både feltets og Danmarks yngste prodrifter dør om dør med Danmarks bedste driftere.

HELT UNIKT SAMMENHOLD
Den 18 minutter lange dokumentar fortæller historien om et unikke sammenhold blandt venner, familie endda konkurrenter i en motorsport, hvor det gælder om at få hårdpumpede racerbiler rundt på asfalt i så spektakulær kontrol som muligt.

‘Vi snakker allesammen sammen. Det hjælper på, at man ikke bliver nervøs inden løbet’, lyder Mikkels stemme i løbet af dokumentaren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Samtidig er det skud af ‘sindssyg adrenalin’, der får Mikkel til at sætte bål i BMW’ens bagdæk rundt om banens pointgivende scorezoner.

EN HÆSBLÆSENDE FLOT FORTÆLLING
I en blanding af vilde droneoptagelser og kameraer helt tæt på den bagdæks-rygende action sætter ‘Doing it sideways’ et flot fokus dansk drifting og den unge kørers tanker om sporten.

Dokumentaren er lavet af producer Anne Hørlyck, tilrettelægger Magnus Vendelbo, fotograf Christine Radl samt et hold på næsten 20 mand. Filmen er optaget i foråret 2019 og får premiere tirsdag d. 11. juni i Hadsten Bio.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
SE TRAILIEREN HERUNDER

 

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler