Far 3D-printer Lamborghini til sin søn

Far og søns 3D-print af knægtens drømmevogn

En vild kandidat til årets far

Efter at have drønet rundt i en virtuel Lamborghini Aventador i Xbox-spillet Forza Motorsport gik Sterling Backsus søn til sin far med følgende spørgsmål

– Far, kan vi bygge sådan én?

Reklameblok:Hvor de fleste fædre nok vil have svaret noget i retning af “nej, er du sindssyg, knægt”, svarede Sterling Backsus, der bor i Colorado og er fysiker, overraskende ja.

LÆS OGSÅ: Miljøforkæmpere vil have stoppet fri hastighed på Autobahn

Eller det vil sige et ja med modifikationer. For bilen, som far og søn bygger, er en 3D-printet replika. Og de gør det med et budget på 20.000 dollar. Det lyder umiddelbart af meget, men den ægte vare koster minimum 400.000 dollar.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Så der er tale om en brøkdel af prisen her.

Bilen karosseri 3D-printes i stål og aluminium, og motoren er ikke, som i den rigtige Aventador, en 6.5-liters V12. Men en LS1-V8 fra amerikanske General Motors.

Sterling Backsus fortæller, at bilen efter planen er færdig i midten af oktober. Herefter vil far og søn bruge bil til at inspirere amerikanske skolelever til at skabe og bygge ting på egen hånd.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk