Annonce:

Far 3D-printer Lamborghini til sin søn

En vild kandidat til årets far

Efter at have drønet rundt i en virtuel Lamborghini Aventador i Xbox-spillet Forza Motorsport gik Sterling Backsus søn til sin far med følgende spørgsmål

– Far, kan vi bygge sådan én?

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvor de fleste fædre nok vil have svaret noget i retning af “nej, er du sindssyg, knægt”, svarede Sterling Backsus, der bor i Colorado og er fysiker, overraskende ja.

LÆS OGSÅ: Miljøforkæmpere vil have stoppet fri hastighed på Autobahn

Eller det vil sige et ja med modifikationer. For bilen, som far og søn bygger, er en 3D-printet replika. Og de gør det med et budget på 20.000 dollar. Det lyder umiddelbart af meget, men den ægte vare koster minimum 400.000 dollar.

Så der er tale om en brøkdel af prisen her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilen karosseri 3D-printes i stål og aluminium, og motoren er ikke, som i den rigtige Aventador, en 6.5-liters V12. Men en LS1-V8 fra amerikanske General Motors.

Sterling Backsus fortæller, at bilen efter planen er færdig i midten af oktober. Herefter vil far og søn bruge bil til at inspirere amerikanske skolelever til at skabe og bygge ting på egen hånd.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler