Annonce:

Miljøforkæmpere vil have stoppet fri hastighed på Autobahn

Den tyske Autobahn er et af de få steder i verden, hvor der stadig er strækninger med fri hastighed. Men den tid er måske snart slut.

Hvis det står til venstrefløjen i Tyskland, så er det snart fortid at lade højre fod ryge helt til gulvet på de tyske motorveje. For den 18. oktober skal det tyske parlament stemme om et lovforslag, der gør det ulovligt at køre hurtigere end 130 km/t på Autobahn. Alle steder.

Die Grünen står bag forslaget, og de retfærdiggør det med, at det vil nedbringe antallet af dræbte i trafikken, og at det er bedre for miljøet, hvis hastigheden nedsættes.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke kun Die Grünen, som ser noget godt i en nedsættelse af hastigheden. Også politiet taler for en maksgrænse på 130 km/t. Ikke på grund af miljøet, men det vil gøre deres arbejde lettere, at færre lader deres Porsche kører så stærkt.

Det er ikke første gang, at sådan et forslag fremsættes. Det samme skete i januar måned, hvor det blev nedstemt. Vi er spændte på at høre resultatet den 18. oktober.

Følg med her!

Autobahn

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler