Annonce:

Fælgfirmaet BBS tæt på konkurs – ansatte får ikke løn

De sidste 240 ansatte, der er tilbage hos fælgfirmaet BBS, har ikke fået løn i flere måneder. De har dog heller ikke haft noget at lave.

Besøg vores annoncør:

Det har ikke været lykken – eller nogen redning for det tyske fælgfirma BBS – at man i december 2023 blev opkøbt af et tyrkisk holdingselskab.

Og nu står BBS over for firmaets femte konkurs på 20 år. De sidste 240 ansatte, som er tilbage på fabrikken i Schiltach, har egentlig ikke noget at lave.

For ifølge det tyske medie T-Online er ordre gået tabt. Der har været tvivl om tidligere ejeres rettigheder, og værst af alt har medarbejderne ikke fået løn i hverken maj eller juni måned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Fremtiden for BBS er fuldstændig åben i øjeblikket, siger Stefan Prutscher, der er politisk sekretær hos fagforeningen IG Metall, til mediet.

Magnussen færdig? Haas skriver kontrakt med anden Formel 1-kører

Stefan Prutscher fortæller desuden, at produktionen hos BBS stort set har stået stille i flere måneder. Der har kun med få undtagelser været noget at lave.

Fagforeningsmanden oplyser også, at de tyrkiske ejere ikke er til stede på fabrikken, og at de i øvrigt ikke er til at komme i kontakt med på nuværende tidspunkt. BBS har også måttet se 30 medarbejdere sige op siden det tyrkiske opkøb i december sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

BBS blev grundlagt i 1970 og producerer primært aluminiumsfælge til biler. Navnet er en sammentrækning af efternavnene på de to stiftere og firmaets hovedkvarter: Heinrich Baumgartner og Klaus Brand i Schiltach.

Fælgfirmaet har nu fire gange undgået konkurser ved både at skifte strategi, ejere og marked. Mon der også er held nok tilbage til en femte gang?

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler