Annonce:

Få en G-Klasse hverdag

Står du foran en stor bil men en presset hverdag? Så kan det være du skal til at tage kampen op og få det overstået. Med meget få tilvalg til din hverdag, kan du få en sundere hverdag, mere tid til hverdagen og tilmed beholde din 4-hjulede elskerinde.

Kosttilskud – Dit additiv til hverdagen

Hvis du går rigtig meget op i din bil og knapt så meget i din kost og hverdag, så er det nok en god ide at du får lidt mere boost på hverdagen. Du kan sagtens få mere ud af dig hverdag, gøre kroppen sundere, stærkere og beholde den store bil.

Hvis du går op i din hverdag blot halv så meget som i din bil, så burde du købe nogle kosttilskud for at kunne få fart over feltet på din hverdag. Kosttilskud kan for mange være en nødvendighed men stadig blive overset. Hvis man har meget at tage sig til, hertil mange projekter kørende er det ikke nødvendigvis det første man tænker på.

Med de kolde dage og med skyerne på himlen, har man nok lagt mærke til solskærmen ikke ligefrem kommer ned. Det betyder at kroppen ikke får nok af de nødvendige D-vitaminer.

D-vitaminerne bidrager til en række vigtige ting, bl.a. vedligeholdelse af knoglerne, holder dine tænder sunde og styrker immunforsvaret.

Husholdningens slidte bremseklodser – Husk at få dem skiftet!

Står du med en travl hverdag, du føler måske at du godt kunne bruge nogle flere timer på døgnet. Så kan det godt være du skal prøve, at minimere tiden der bliver brugt på huspligterne. Når du bruger mindre tid på huspligterne, har du mere tid til projekterne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En af tingene som tager en del tid, hertil kan være besværligt er tøjvasken. Mange skal nemlig helt ned i fællesvaskerummet, eller er der bare langt fra plads i den lille vaskemaskine. Hertil tager det en krig for nogle vaskemaskiner at komme igennem en enkel vask.

Når det kommer til vaskemaskiner, er der dog en del ting som man skal tage højde for.

Kapaciteten

Du kan på EU mærkningen se hvor stor vaskekapaciteten er. Ud fra den kan du vurdere hvor vidt du kan klare alt tøjet på en enkel vask eller måske to.

Energiforbruget

På samme måde som man holder øje med hvor mange km/l bilen køre, skal man også finde ud af hvor meget strøm og vand vaskemaskinen kommer til at bruge.

Hvidevarer udgør nemlig 30% af danskernes strømforbrug derhjemme. En vaskemaskines forbrug svinger meget alt efter hvilken maskine man bruger.

Vaskemaskiner bliver kategoriseret efter EU’s energimærkning, det betyder den bliver vurderet på en skala der går fra F – A+++. Når du skal finde din vaskemaskine, skal du altså altid så vidt muligt gå efter A+++.

Hvis det virker uoverskueligt, eller man blot vil have mere tid til andet, så kan man med fordel besøge nogle af de mange hjemmesider der tester hvidevarerne for dig. På den måde kan du få noget ekspert viden inden du køber de dyre produkter.

Lån let

Hvis du har fundet lige den vaskemaskine som du har brug for, så er det vigtigt at se på prisen. Hvis den så ligger lidt ude for budgettet, eller hvis man havde regnet med et andet tilkøb til bilen, så er der stadig hjælp at hente.

Du kan tage et mindre lån i banken, det kan være lige det du mangler for, at få hele budgettet til at spille. Så hvis du godt kunne tænke dig et boost til økonomien så ansøg om lån her.


Annonce:

Annonce:


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler