Annonce:

Er Hyundai på vej med Danmarks billigste elbil?

Ifølge flere kilder vil Hyundai introducere en mini-elbil til lavpris i Europa. Navnet er Casper. Muligvis Danmarks billigste elbil

Spekulationer om Hyundais planer om at lancere en lille og meget prisvenlig elbil har cirkuleret i løbet af det seneste år, og nu begynder flere detaljer at dukke op. Danmarks billigste elbil er måske på vej.

Hyundais lille Casper er et velkendt syn på vejene i Asien som benzinmodel, og nu ser den ud til at være på vej til Europa med en elektrisk motor, hvilket potentielt kan starte et vildt kapløb om adgang til budgetvenlige elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er blevet observeret testkørsler af den lille elbil i det nordlige Skandinavien som forberedelse til lanceringen senere i år. Mens prisen af flere medier angives tilomkring 150.000 kr., skal det bemærkes, at den danske moms vil bringe prisen op på omkring 160.000 kr.

“Vi forventer, at den vil ankomme til Danmark, men vi har endnu ikke en præcis dato eller pris. Vi ser dog frem til at kunne præsentere den,” udtaler Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai, til Jyllands-Posten.

LÆS OGSÅ: Hyundais nye bil kan køre sidelæns!

Casper vil tilslutte sig en række små og mini-elbiler, der enten allerede sælges i regionen eller er planlagt til lancering i Europa. En bil, der deler visse ligheder med Hyundai Casper, er Dacia Spring Electric. For øjeblikket er den ikke tilgængelig til bestilling, men der cirkulerer rygter om, at den snart vil blive lanceret i en opdateret version.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet Auto Moto hævdes det, at den lille Hyundai skal tilbyde større alsidighed end en Dacia Spring. Dette henviser primært til Daciaens begrænsede rækkevidde på op til 230 kilometer.

Bilens design har visse ligheder med den populære Suzuki Ignis. Længden er blot knap 3,6 meter, men flere medier antyder, at bilen vil vokse en smule i den europæiske version.

Du kan læse mere om Hyundai her!

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler