Annonce:

Enorm interesse for Bendtners konfiskeret Porsche – solgt for millionbeløb

Staten har tjent fedt på at have Nicklas Bendtners Porsche stående siden 2021.

Onsdag aften i denne uge var telefonen hos Sjællands Bilauktion i Ringsted glødende. Over 300 ringede for at få fingre i Nicklas Bendtners Porsche Taycan.

Den sølvgrå tysker blev beslaglagt af politiet helt tilbage i 2021, fordi den tidligere landsholdsspiller flere gange havde kørt rundt i Danmark uden et dansk kørt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Onsdag slap politiet dog kontrollen med bilen, og så rullede det ellers ind med bud på bilen. Da hammeren faldt for en sidste gang lød prisen på 1,3 millioner kr.

Den nye ejer af Bendtners sølvgrå Porsche Taycan Turbo S var ifølge Ekstra Bladet ikke interesseret i at tale med medierne.

LÆS OGSÅ: Endnu en kommune forbyder hastigheder over 50 km/t – “Det er en stor sejr”

Nu går pengene – fratrukket det gebyr auktionshuset tager – direkte i statskassen. Staten henter dog ikke fuld pris for Porschen, der på mange måder er ‘som ny’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nicklas Bendtner nåede nemlig kun at køre 1.600 kilometer i bilen, før politiet tog den fra ham. Fra ny koster en Porsche Taycan tilsvarende Bendtners nu tidligere eksemplar godt 2,11 millioner danske kr. med afgiften betalt.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler