Annonce:

Endnu et bilmærke fyrer 100 forhandlere

Det er ikke kun herhjemme, bilmærkerne slanker sig og rykker rundt. Det samme sker i udlandet, hvor 100 Lincoln-forhandlere får sparket i år.

Det er ikke kun blandt bilmærkerne selv, at der i øjeblikket er optræk til et blodbad af dimensioner. Det samme sker et led længere ude hos forhandlerne.

Herhjemme meddelte en række bilimportører sidste år om heftige slankekure. Blandt dem er hver femte af Nissans danske forhandlere ikke med i mærkets nye planer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men det er ikke kun herhjemme, at bilmærkerne strammer livremmen ind. I december mistede Buick halvdelen af sine forhandlere i USA.

Og nu meddeler Fords premiummærke Lincoln, at man i år vil fyre 100 forhandlere i landet. Det skal ses i forhold til 2022, hvor mærket også sagde farvel til 100 forhandlere.

LÆS OGSÅ: Havde adgang til Schumacher men blev pludselig fjernet

Det skriver Automotive News.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

De fleste af de nu fyrede forhandlere sælger i forvejen også Ford-modeller, og dem vil ledelsen nu tilbyde flere Ford-modeller som ‘et plaster på såret’.

Det er planen, at Lincoln med fyringerne skal nedbringe antallet af forhandlere i USA til godt 400. Tilbage i begyndelsen af 2022 var der 637 Lincoln-forhandlere.

Amerikanske bilmærker er absolut ikke det, der er mest af på de danske veje. Alligevel over flere af dem nu at gøre comeback i Europa og dermed også på dansk asfalt. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler