Annonce:

Endnu en stat dropper afgiftsrabat på alle elbiler

Folk i elbiler skal vænne sig til en ny virkelighed flere steder i verden. Senest har den amerikanske delstat skrottet en 20 år gammel skatterabat.

De seneste 20 år har folk, der køber enten nye eller brugte elbiler i delstaten New Jersey, kunne slippe for at betale moms.

Momsen på 6,6 procent har udlejning og leasing af elbiler faktisk også været fritaget for. Men det er slut nu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver lokalmediet NJ.com.

Ordningen vil gradvist blive udfaset over de næste tre år. Helt slut er det dog ikke med fordele for folk i elbiler i den amerikanske delstat.

LÆS OGSÅ: Fisker i kæmpe fyringsrunde – kan løbe tør for penge i år

Der vil stadig være en delstatspulje, som bilister kan søge for at få delstaten til at betale noget af en ny elbils pris.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilister, hvis ansøgning bliver godkendt, kan se frem til at få 4.000 dollar fra delstaten til gengæld for købet af en ny elbil. Sidste år blev programmet sat på pause før tid, fordi staten havde undervurderet, hvor mange bilister der gerne ville have 4.000 dollar.

Når det så er sagt, har et politisk flertal i New Jersey allerede lagt sig op ad en holdning, som et flertal i Californien har.

Det betyder, at man fra 2035 forbyder salget af alle nye benzin- og dieselbiler. Et forbud EU også vedtog sidste år. Læs mere om det her.

New Jersey er dog ikke alene om at fjerne støtten til elbiler. I Tyskland er man endnu længere fremme med den beslutning. Sidste år i december stoppede landets regering alt offentlig støtte til elbiler øjeblikket.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om bilernes verden her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler