Reklame:

Endnu en rallykører dræbt i 2023

Bilmiljøet blev et fattigere sted at være, da den amerikanske rallystjerne Ken Block omkom i begyndelsen af året. Nu har endnu en rallykører mistet livet.

Den irske rallykører Craig Breen er død i en ulykke i Kroatien. Det bekræfter Breens arbejdsgiver Hyundai Motorsport i en erklæring.

Ulykken skete torsdag i denne uge forud for et rallyløb, som Craig Breen var rejst med Hyundai Motorsports til Kroatien for at deltage i. Rallykøreren mistede livet, da hans i30 N kolliderede med en pæl i vejsiden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Hyundai Motorsport er utrolig kede af at kunne bekræfte, at Craig Breen i dag har mistet livet som følge af en ulykke i en test forude for løbet i Kroatien.’

‘Co-driver James Fulton er ikke kommet til skadet efter ulykken, der skete kort efter middag lokal tid.’

LÆS OGSÅ: TV-vært: “El-bilejere tror, de er bedre end alle andre bilister”

‘Hyundai Motorsport sender sine dybeste kondolencer til Craigs familie, venner og hans mange fans’

Reklameblok:
Også Aiden Harper, der er præsident for Motorsport Irland, har kommenteret på den tragiske hændelse.

– Det irske motorsports community er lamslået af denne tragiske nyhed. Craig var en verdensklasse rallykører og en verdensklasse person.

Craig Breen blev 33 år gammel. Han er den første rallykører, der mister livet i forbindelse med et WRC-løb, siden den tyske co-driver Joerg Bastuck blev dræbt under Rally of Catalunya i 2006.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?