Annonce:

Efter alvorlig kritik ændres reglerne nu for alle bilister

En parkeringsafgift på 101 kroner har fået Odense Universitets Hospital til at ændre en kritiseret praksis, der er gået udover bilister.

Det er ikke blevet nemmere at finde en parkeringsplads ved Odense Universitets Hospital – OUH. Men det er blevet en smule lettere at undgå en p-afgift.

For efter at TV2 Fyn fortalte, hvordan en bilist havde fået en p-afgift på 101 kr. i forsøget på at finde en parkeringsplads, ændres reglerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Fyn.

Helt konkret rives afgiften til bilist i stykker. Og OUH har givet parkeringsselskabet Apoca besked på, at de skal ændre praksis med afgifterne.

LÆS OGSÅ: Blev lovligt i Danmark 1. januar – nu er der nyt

Nu har bilisterne 75 minutter til at finde en ledig parkeringsplads ved sygehuset, før afgiften falder. Det samme gælder gratis parkering. Før var det højst 45 minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bilisterne har især kriseret parkeringsforholdende, fordi de ifølge mediet ikke andede, at de skulle betale, når det ikke lykkedes dem at finde en parkeringsplads.

I det hele taget har parkeringsselskaber på det seneste fået hård kritik for deres måde at drive forretning på. Et andet sted i landet fik p-vagt besked på at skrive afgifter ud til bilister, der sad ubehjælpeligt fast. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler