Annonce:

Efter år i krise melder bilmærke alt udsolgt

Efter år med kritik af nye modeller – bl.a. for rædselsfuld byggekvalitet – er det nu vendt for McLaren, der kan melde alt udsolgt indtil 2025.

Du kan godt bestille en ny McLaren 750S i dag. Men du kommer meget langt bag i køen. Ordrebogen er nemlig så fuld, at den praktisk talt er lukket.

Det fortæller Nicolas Brown, der er direktør for den nordamerikanske importør, i forbindelse med bilens lancering på de kanter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

750S’eren er ingen ny bil. Men den er en heftigt opdateret udgave af 720S, som McLaren sendte på gaden i tilbage i 2017.

Det skriver Carscoops.

LÆS OGSÅ: Gunther Steiner har fået nyt Formel 1-job efter Haas-fyring

Det var bare 6 år efter, at McLaren igen var begyndt at producere gadebiler. I en periode på hele 11 år – faktisk op til 2011 – havde McLaren ellers ikke kastet penge efter gadebiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Der var da også kun den én – eller rettere sagt, 106 eksemplarer – af den Gordon Murray-tegnede raket F1. Et monster med sædet i midten, baghjulstræk og en 6,1-liters centermonteret V12-motor fra BMW.

Da McLaren igen gik i gang med at bygge gadebiler, måtte mærket fra Woking lægge øre til heftig kritik. Blandt andet fik bygge- og samlekvaliteten, da McLaren 540C kom på gaden i 2015, alvorlig hug.

Men nu er noget tilsyneladende vendt for mærket, der blev grundlagt i 1985 som McLaren Cars, for ordrebøgerne bugner.

I hvert fald så meget at man nu er nødt til at træde på bremsen. Det samme er flere andre af de helt dyre mærker i øvrigt. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Hvad er det så, kunderne betaler McLaren for? Jo, som navnet antyder, har vi med 750 hestekræfter og 800 Nm at gøre.

Det hele leveres af en 4-liters V8-motor uden hybridteknologi men med dobbelte turboer. Den syvtrins dobbeltkobling gør sit for, at bilen flyver fra 0 til 100 km/t på 2,7 sekunder, og at motoren ikke stopper med at trække før begrænseren ved 332 km/t.

Læs flere nyheder fra og om McLaren her!


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler