Annonce:

Efter 7 års fravær vender bilmærker tilbage til Europa

General Motors trak sig helt fra Europa, da koncernen i 2017 solgte Opel til den daværende Peugeot Citroën-koncern. Men nu er amerikanerne tilbage.

General Motors er efter syv års fravær tilbage i Europa. Koncernen, der de seneste år er skrumpet ind til bare 4 mærker, er mere end Cadillac.

Men det er i første omgang netop Cadillac, GM satser på skal drive det europæiske salg. De første europæiske bilister, der igen kan købe en GM-model, er franskmændene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

Det er dog udelukkende elbiler, europæerne får, siger GM. Og man begynder med den to år gamle Cadillac Lyriq gennem onlinesalg fra 23. marts.

LÆS OGSÅ: Dansk Le Mans-hold er lukket ned

Herefter er der også planlagt mindst ét showroom i Frankrigs hovedstad, Paris. Herefter følger en lancering i Tyskland og flere andre europæiske lande omkring årsskiftet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Retfærdigvis skal det siges, at General Motors allerede i oktober sidste år kom til Europa. Men det var kun med onlinesalg og kun i Schweiz.

Om Danmark er med i General Motors’ nye Europa-eventyr, vides ikke. Sidste år holdt GM’s europæiske pressechef, Melanie Mosle, dog over for Jyllands-Posten kortene tæt til kroppen. Hun ville ikke afsløre, om Danmark er en del af koncernens planer.

Læs flere nyheder fra og om Cadillac lige her!


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler