Annonce:

Efter 6 års fravær: Opel Corsa GSi vender tilbage

Ikke siden 2012 og D-modellen har Opel Corsa kunnet købes fra ny med GSi-logo. Det er ændrer tyskerne nu på

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Et af Opels udtryk for sportslige køregenskaber GSi – eller Grand Sport Injection – vender nu tilbage til bagsmækken på hatchbacken Corsa. Det sker efter, at Opel sidste år annoncerede GSi-logoets genkomst på den større Insignia.

Den nye Corsa GSi bliver ikke lige så hårdkogt som VXR-modellen. En bil GSi’eren dog deler flere designtræk med. Vi snakker 18″ alu-fælge, større bagspoiler og et skarpere skåret frontparti.

LÆS OGSÅ: POSAIDON KLAR MED 550 HK I MERCEDES A45 AMG

Det er dog kun de kosmetiske træk GSi’eren har lånt. Storebror VXR donerer nemlig også sin strammere undervogn og større bremseskiver til Corsa GSi. Endnu har vi ikke fået lov at kigge indenfor i den nye Corsa, men Opel lover en læderkabine med Recaro-stole, et kompakt læderrat og aluminiums-pedaler. På visse markeder vil Apple Carplay og Andorid Auto være standardudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

https://www.instagram.com/p/BglnnPAAJiA/?tagged=corsagsi

Ligesom vi ikke har fået lov at se kabinen endnu, siger Opel heller intet om motoren. Flere medier spekulerer dog i, at det bliver den nyudviklede 1.4 liters turbobenziner med 150 hestekræfter. Altså det samme som den seneste Corsa GSi.

Om det så er en sjovt i kombination med den strammere VRX-undervogn, må tiden vise. Opel slipper flere detaljer ud om bilen, når ordrebøgerne åbnes senere på året.

 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler