Annonce:

Dumhed forvandler milliondyr Mercedes til u-båd

Herhjemme kostede en Mercedes-AMG GT-R fra 3,2 millioner, da den kunne fås. Nu står en hollænder muligvis med en lignende regning.

Vand og biler er en rigtig dårlig kombination. Og så er det faktisk underordnet, om bilen kører på benzin, diesel eller strøm.

Vand er et kæmpe no-go. Alligevel lykkedes det for nylig for en hollandsk Mercedes-AMG GT-R-ejer at forvandle sin milliondyre bil til en ubåd.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I byen Beek en Donk kørte ejeren ganske enkelt bilen ned i noget vand fra et omkringliggende kanalsystem. I lighed med kanalsystemet slår vejen, som Mercedes’en befandt sig på kort forinden, ikke et eneste sving.

Alligevel havnede bilen altså hvor den gjorde. Lokale medier skriver, at Mercedes’en angiveligt var midt i en overhaling, da ejeren mistede herredømmet og fortsatte lige ud… i vandet.

LÆS OGSÅ: 1. marts ramte nyt forbud alle danske bilister

I bilen sad to personer, som hurtigt fik kæmpet sig ud. Heldigvis uden skrammer. Andet end på stoltheden, forstås.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Både fører og passager skal dog være glade for, at de nåede ud af bilen. For at dømme ud fra billeder og videoer fra stedet, var bilen på det nærmeste omsluttet af vand, før den blev hevet op til overfladen igen.

Tilbage venter der formentlig en gigantisk værkstedsregning. Og selv hvis der gør, er det langt fra sikkert, at bilen er værd at redde.

Nu skulle man tro, at ejere af superbiler har mere end sædvanlig godt styr på, hvad de laver bag rattet. Men der er uhyggeligt nok talrige eksempler på det modsatte.

Hvem husker ikke det nu legendariske klip, hvor en Bugatti Veyron forsvinder ud i noget vand. Den ekstremt dyre bil kørte også lige ud, da der pludselig blev drejet på rattet.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om Mercedes lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler