DP Motorsport bygger monsterbred gadegodkendt 911 Turbo med 450 hk

Glem i et sekund at Porsche lige har skabt en spritny 993 Turbo udelukkende i guld og kun til banebrug – DP MOTORSPORT har kreeret en monsterbred 935 Turbo, der må køres på offentlig vej

DP Motorsport kender du måske ikke, men det er udelukkende din egen fejl. For i 45 år har den tyske tuner lave vilde drømme ud af det, man bilentusiaster allerede drømmer om – nemlig Porsche.

Denne gang har DP kastet sig over en 911 935 Turbo årgang 1992, der har fået den helt brede tur. I de første fire år efter produktionsdatoen stod 911’eren totalt urørt – men i 1997 fik bilen ny ejer, der DP Motorsport tage sig af Porsche’n. Resultatet blev en racebiler til gadebrug.

Meget mere Porsche her

De 330 hestekræfter fra den 3,3 liters, sekscylindrede boksermotor er opgraderet til 450, der i øvrigt ikke skal slæbe på ret meget vægt, da de fleste af Porsche’ens originale karosseridele er skiftet ud med nogle i kulfiberforstærket plastik.

Samtlige hypper går direkte i de 335/30-18″ store bagdæk med Cup Sport-fælge. De holdes i asfalten af H&R-undervognen.

Det oser altså af motorsport. På nær i kabinen, der er ren luksus, som luksus nu tog sig ud i start/midt-90’erne. Dog er der tilføjet noget så moderne som airbag i rattet og en bur i kabinen – bare lige for en sikkerheds skyld. Ellers er her skålsæder i læder og alcantara at placere røven i.

Drej tændingsnøglen og hør de flere hundrede heste skrige ud gennem DP’s eget-udviklet udstødningsystem i rustfrit stål. Men først skal du lige forbi en bilforhandler i Florida, USA. Her er bilen nemlig leveret til.