DP Motorsport bygger monsterbred gadegodkendt 911 Turbo med 450 hk

Glem i et sekund at Porsche lige har skabt en spritny 993 Turbo udelukkende i guld og kun til banebrug – DP MOTORSPORT har kreeret en monsterbred 935 Turbo, der må køres på offentlig vej

Annonce for Danmarks største bilmesse:

DP Motorsport kender du måske ikke, men det er udelukkende din egen fejl. For i 45 år har den tyske tuner lave vilde drømme ud af det, man bilentusiaster allerede drømmer om – nemlig Porsche.

Denne gang har DP kastet sig over en 911 935 Turbo årgang 1992, der har fået den helt brede tur. I de første fire år efter produktionsdatoen stod 911’eren totalt urørt – men i 1997 fik bilen ny ejer, der DP Motorsport tage sig af Porsche’n. Resultatet blev en racebiler til gadebrug.

Meget mere Porsche her

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

De 330 hestekræfter fra den 3,3 liters, sekscylindrede boksermotor er opgraderet til 450, der i øvrigt ikke skal slæbe på ret meget vægt, da de fleste af Porsche’ens originale karosseridele er skiftet ud med nogle i kulfiberforstærket plastik.

Samtlige hypper går direkte i de 335/30-18″ store bagdæk med Cup Sport-fælge. De holdes i asfalten af H&R-undervognen.

Det oser altså af motorsport. På nær i kabinen, der er ren luksus, som luksus nu tog sig ud i start/midt-90’erne. Dog er der tilføjet noget så moderne som airbag i rattet og en bur i kabinen – bare lige for en sikkerheds skyld. Ellers er her skålsæder i læder og alcantara at placere røven i.

Drej tændingsnøglen og hør de flere hundrede heste skrige ud gennem DP’s eget-udviklet udstødningsystem i rustfrit stål. Men først skal du lige forbi en bilforhandler i Florida, USA. Her er bilen nemlig leveret til.

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk