Annonce:

Donald Trump kalder elbiler for ‘et fupnummer’

Den tidligere amerikanske præsidenten benyttede julen som en lejlighed til at kritisere et fokus på et ‘elbils-galskab’.

Et par måneder efter at han kristerede præsident Joe Bidens politiske opbakning til elbiler, er Donald Trump igen ude med riven, når det gælder elbiler.

Det skete i et opslag, som Donald Trump, der var amerikanernes præsident fra 2017 til 2021, skrev på sit eget sociale medie ‘Truth Social’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I opslaget langer Trump især ud efter Joe Biden og dennes særlige rådgiver Jack Smith, som han kalder både onde og syge.

Dernæst gik Donald Trump til angreb på elbiler, som han mener blot er én af mange metoder, Joe Biden benytter sig af for at ‘ødelægge USA’.

LÆS OGSÅ: Tesla-ansat udsat for voldeligt overfald på bilfabrik

Og selvom det ikke er atypisk for Donald Trump at gå til angreb på den nuværende amerikanske regering, er det heller ikke første gang, han langer ud efter elbilerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tilbage i september kaldte han elbilerne for ‘et fupnummer, der vil føre an i et vidtstrakt tab af arbejdspladser i USA’.

Samtidig sagde Donald Trump, at Joe Bidens elbil-planer vil betyde, at bl.a. Michigan, hvor Ford holder til, vil miste sin bilindustri. Desuden mener Trump, at Kina med tiden ‘vil sidde på det hele’.

På den anden side nævner Trump ifølge Carscoops ikke, at der mellem 2021 og september i år er investeret 123 milliarder dollar i elbiler og batterifabrikker i USA.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler