Annonce:

Tesla-ansat udsat for voldeligt overfald på fabrik

De Tesla-ansatte sætter et alvorligt spørgsmålstegn, ved om deres sikkerhed er i orden efter det seneste uheld, en af deres kolleger var indblandet i.

Styringen af en robot på Teslas gigafabrik i Texas gik angiveligt helt i baglås. Det gik ud over en ansat, der af robotten fik slået sin ryg til blods.

Det brutale overfald blev bevidnet af to af mandens kolleger. De forklarede efterfølgende begge, at robotten holdt manden fast og rev hans ryg til blods.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver flere medier – bl.a. engelske Daily Mail.

Oplysningerne strammer fra en rapport til myndighederne, som beskriver forløbet der fandt sted i 2021. Samme år mistede en ansat på samme fabrik livet i en arbejdsulykke.

LÆS OGSÅ: Energiselskab får trusler for tage alt for meget for benzin

Yderligere oplysninger peger på, at én ud af 21 ansatte på Teslas gigafabrik i Texas er kommet til skade alene sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Vi set flere ansatte komme til skade. Og en ansat dø. Hverken skaderne eller dødsfaldet fremgår af de rapporter, som Tesla skal udfylde og indesende til myndighederne for at opnå skattefordele.

– De ansatte, jeg har talt med, fortæller, at deres arbejdsulykker og skader ikke er opgjort i rapporterne, siger advokaten Hannah Alexander.

Generelt oplever én ud af 30 ansatte i bilindustrien i USA, at de kommer ud for en ulykke på arbejdspladsen. Hos Tesla står det dog værre til.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Her kom én ud af hver 21 ansatte ifølge en opgørelse fra 2021 til skade, mens de var på arbejde. Hannah Alexander mener dog, at Tesla snor sig uden om mærkets ansvar.

– De skal registrere og opgøre enhver arbejdsulykke og/eller dødsfald. Og ikke kun skader eller dødsfald blandt folk, der er direkte på Teslas lønningsliste.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler