Dokumentaren ‘ I Am Paul Walker’ er ude – se den her

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Dokumentaren ‘I am Paul Walker’ har haft premiere – nu ligger den på Youtube

Hvordan den er landet der, ved vi ikke. Men Paramount Networks nye dokumentar i ‘I Am’-serien, denne gang om Paul Walker, er lagt på Youtube.com blot få dage efter premieren d.9.august.

https://www.instagram.com/p/BmeoghMF7fb/?tagged=paulwalker

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

PAUL WALKER FORTALT AF VENNER
Bag dokumentaren står de to producerer Derik Murray og Adrian Buitenhuis, der begge var involveret i dokumentaren ‘I Am Heath Ledger’ om det ligeledes afdøde Hollywood-ikon, Heath Ledger.

Den nye Walker-dokumentar vil med hjælp fra de personer, der kendte Paul Walker bedst, fortælle historien om Walkers filmkarriere, men også det velgørenhedsarbejde han var en del af i forbindelse med jordskælvs-katastrofen på Haiti i 2010. Og altså tre år før Walker omkom efter at være forulykket i en Porsche Carrera GT d.30 november 2013.

Derudover berør filmen Paul Walkers passion for det maritime liv og hændelserne om til hans alt for tidlige død som bare 40-årig.

Du skal nok skynde dig, men kan du nå det, er dokumentaren i sin fulde længde herunder.

Reklameblok:

https://www.youtube.com/watch?v=gtsvq49ttf0&feature=youtu.be

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk