Dokumentaren ‘ I Am Paul Walker’ er ude – se den her


Dokumentaren ‘I am Paul Walker’ har haft premiere – nu ligger den på Youtube

Hvordan den er landet der, ved vi ikke. Men Paramount Networks nye dokumentar i ‘I Am’-serien, denne gang om Paul Walker, er lagt på Youtube.com blot få dage efter premieren d.9.august.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
https://www.instagram.com/p/BmeoghMF7fb/?tagged=paulwalker

PAUL WALKER FORTALT AF VENNER
Bag dokumentaren står de to producerer Derik Murray og Adrian Buitenhuis, der begge var involveret i dokumentaren ‘I Am Heath Ledger’ om det ligeledes afdøde Hollywood-ikon, Heath Ledger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den nye Walker-dokumentar vil med hjælp fra de personer, der kendte Paul Walker bedst, fortælle historien om Walkers filmkarriere, men også det velgørenhedsarbejde han var en del af i forbindelse med jordskælvs-katastrofen på Haiti i 2010. Og altså tre år før Walker omkom efter at være forulykket i en Porsche Carrera GT d.30 november 2013.

Derudover berør filmen Paul Walkers passion for det maritime liv og hændelserne om til hans alt for tidlige død som bare 40-årig.

Du skal nok skynde dig, men kan du nå det, er dokumentaren i sin fulde længde herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=gtsvq49ttf0&feature=youtu.be

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk