Annonce:

Dokument “afslører” Toyota: Derfor bygger mærket færre elbiler

Et internt dokument, som Toyotas amerikanske importør har sendt rundt til sine forhandlere, afslører vigtige detaljer i mærkets planer for fremtiden. 

Skiftende skikkelser i Toyota-toppen har gentagne gange understreget, at mærkets fremtid ikke kun består af et modelprogram med rene elbiler.

I stedet satser japanerne på at kunne tilbyde sine kunder ‘en bred vifte’ af drivlinjer- og midler. Og nu har den besked nået forhandlerne. I hvert fald de amerikanske.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I sidste uge kunne Jalopnik fortælle, at man er kommet i besiddelse af et intern dokument fra den amerikanske Toyota-importør. I dokumentet tegner importøren Toyotas fremtidige modelprogram op for forhandlerne. I hvert fald i grove træk.

LÆS OGSÅ: Her tog politiet kørekortet fra 37 bilister: “Det er simpelthen alt, alt for mange”

Og stik mod kursen hos mange af konkurrenterne har Toyota ikke travlt med at spytte elbiler ud. Når det så er sagt, kan det også gå galt, når de gør det. Læs mere om den historie her.

I brevet til de amerikanske mærkeværksteder forklarer Toyota, at elbiler stadig er for dyre at producere og slet ikke så miljøvenlige, som man skulle tro.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For dyr, for besværlig og for forurenende 
Toyota forklarer, at man kan producere 6 plugin-hybrider eller 90 almindelig hybridbiler med den mængde råmaterialer, der går på én ren elbil.

Desuden halter infrastrukturen i USA gevaldigt. Der er simpelthen ikke nok ladestandere, mener japanerne.

Og så er der det med priserne på elbiler. De forbliver høje, mener Toyota. Især efter at den amerikanske regering har gjort det sværere at opnå skattefordele ved at købe en elbil.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler