Annonce:

Døde og efterlod børnene med 600 biler

Fundet kaldes allerede nu det største af sin slags i Sydafrikas historie. De seneste 200 biler blev fundet efterladt efter allerede at have solgt 400 biler.

Louis Coetzer døde sammen med sin kone i en tragisk bilulykke i 2020. Siden har parrets børn solgt ud af deres fars enorme bilsamling i flere omgange.

Det skriver sydafrikanske CarMag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I løbet af 50 år havde Louis Coetzer samlet sig mere end adskillige biler. Måske har parrets børn troet, det var var slut, da yderligere 200 biler dukkede op på en ejendom i det østlige Sydafrika i byen Barkly East.

Ifølge CarMag troede auktionarius Joff van Reenen hverken sine egne øjne eller ører, da det gik op for ham, at de 200 biler rent faktisk eksisterede.

LÆS OGSÅ: Gunther Steiner har fået nyt Formel 1-job efter Haas-fyring

De sættes alle sammen til salg på en online auktion, der finder sted mellem 25. marts og 3. april i år. Dermed vil Coetzer-parrets børn have solgt 600 biler, som deres far har ejet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og der er nok at tage af. Det fulde overblik over samlingen, der har fået navnet ‘The Lost Car Collection’, er endnu ikke lagt online.

Men det forlyder, at der er alt fra Mercedes, Chevrolet, Ford, Cadillac, Porsche og BMW-modeller imellem.

Auktionen skal Creative Rides stå for. Så det er her, du skal holde øje. Om det så kan betale sig at hente en – eller flere – Mercedes af ældre dato fra Sydafrika? Det er en helt anden snak.

Det sker fra tid til anden, at spektakulære ‘ladefund’ dukker op til overfladen. Og det synes vi her på Boosted faktisk er så interessant, at vi har lavet en helt kategori kun til ladefund.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs mere om og se flere ladefund lige her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler