Reklame:

Direktør føler sig misforstået – Bilbranchen er også grøn

Autobranchen Danmarks administrerende direktør føler, at hendes udtalelser blev misforstået, da hun forleden sagde, at ‘bilbranchen aldrig bliver grøn’ i et interview.

I et interview til Finans sagde Autobranchen Danmarks administrerende direktør Gitte Seeberg forleden, at ‘bilbranchen ikke er grøn og aldrig bliver det’.

Men sådan kan man ikke udlægge teksten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald ikke ifølge Gitte Seeberg selv, der nu siger, at hun føler sig misforstået ovenpå artiklen.

Det skriver Motor-magasinet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mystisk BMW M3 CSL er blevet forladt i p-kælder “Ingen ved rigtig hvorfor”

I interviewet, som mediet bragte i mandags, er Gitte Seeberg ellers ikke til at tage fejl af. Men hun mener nu altså alligevel, at der er sket en fejl.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge Gitte Seeberg selv taler hun nemlig om det samlede miljøaftryk, en bil efterlader, set over hele levetiden. Det skriver Motor-magasinet.

Autobranchen Danmarks administrerende direktør omtaler i et interviewet med Finans ellers både det ene og det andet i forbindelse med tilblivelsen af biler.

Bl.a. den co2-udledning der er forbundet med produktionen af hver enkelt elbil. Noget som Volvo tilbage i 2021 netop satte i perspektiv i forhold til benzinbilen. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?