Annonce:

SE BILLEDERNE: Politiet stiller telt op for at tjekke biler ved DHB

Festivalen Danmarks Hurtigste Bil har officielt ikke slået porten til Padborg Park op endnu. Men politiet er allerede på plads.

Opdatering : Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser fredag, at de opstillede telte er en foranstaltning mod evt. regnvejr. Og altså ikke en synshal.

Igen i år skal bilister uden styr på sagerne ikke regne med at komme til og fra festivalen Danmarks Hurtigste Bil, DHB, uden at møde ordensmagten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I går udsendte Syd- og Sønderjyllands en pressemeddelelse, om at man ville være til stede på området.

Og nu kan presse-fotos.dk dokumentere, at politiet er i fuld gang med at opstille, hvad der ligner mobile synshaller for at kunne kontrollere bilister omkring Padborg Park, hvor DHB finder sted i weekenden.

LÆS OGSÅ: Jens langer ud efter bilister: “Jeg er træt af at rydde op efter ulovligt gaderæs”

– Når så mange mennesker og biler samles, så er politiet naturligt til stede. Vores opgave er at være i dialog med deltagere og gæster og sikre ro og orden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi regner med, at deltagerne møder op i lovlige køretøjer og overholder hastighedsgrænserne, men vi vil være i området hele weekenden for at sørge for trafiksikkerheden, siger politiinspektør Tage Jehn i en pressemeddelelse.

Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler