Annonce:

Det er slut – den sidste Chrysler 300C med V8-motor er bygget

Afsløreren – hvis den kommer – bliver måske elektrisk. Men efter 20 år er det altså slut med Chrysler 300C.

Det begyndte på en gammel Mercedes-platform i 2003. 20 år senere er det slut med Chrysler 300C. Bilmærket byggede i sidste uge den 300 med en 6,4-liters V8-motor i den canadiske by Brampton.

Motoren har Chrysler lagt i bilen siden 2012. Den endte med at sparke 485 hestekræfter af sig. Den sidste af den sidste er i øvrigt lakeret i farven Velvet Red.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tilbage i september sidste år fortalte Chrysler, at datoen for modellens endeligt nærmede sig. De sidste 2.200 ville blive samlet som såkaldte ‘special editions’.

Efter 12 timer havde Chrysler solgt alle biler. Faktisk var interessen for bilen så stor, at Chrysler måtte skrive ivrige kunder op på ventelisten.

LÆS OGSÅ: Kæmpe firma vil af med alle Teslaer

Fremtiden for Chrysler har hverken noget at gøre med sedanmodeller som 300C eller store V8-motorer. Det bekræftede mærkets administrerende direktør, Christine Feuell.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Mens vi fejrer den sidste Hemi-drevne 300C, der forlader samlebåndet sammen med vores kolleger i Brampton, så er vi spændte på Chryslers fremtid, der bevæger sig i en bæredygtig, elektrisk retning i tråd med vores strategi for 2030, siger hun.

Officielt ruller den absolut sidste 300C først af samlebåndet senere i denne måned. Men Chrysleren er langt fra den eneste model, der ikke kører med ind i 2024.

I denne artikel har vi samlet en liste over 10 andre biler, der ikke kommer videre. Vi advarer på forhånd – det er en ren blodbad for flere mærker.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler