Der er liv: Den 3D-printede Lamborghini kører

Far og søn bygger på en 3D-printede Lamborghini

Der er liv i den Lamborghini Aventador, som en far og søn i fællesskab printer delene til. 3D-printer i stål og aluminium, vel at mærke.

Sterling Backus fik idéen til bilen, da han så sin søn spille bilspillet Forza Motorsport. Og nu er der altså liv i bilen, som rigtig nok ligner en tyr fra Bologna, hvor Lamborghini holder til.

Reklameblok:Der er dog ikke tale om noget 1:1-projekt. Blandt andet er motoren ikke den store suge-V12. Men derimod en 5, 7 LS1-V8 fra amerikanske General Motors.

LÆS OGSÅ: Tyskland vil give megabøde for at ryge i bil med børn i

Backus plan er at have bygget bilen helt færdig midten af oktober. Et skæringsdato som nærmer sig med mere end hastige skridt.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Motoren i replika-lamborghinien er doneret fra en Chevrolet Corvette årgang 2003. Lagt ned i den 3D-printede sag er blokken blevet udstyret med to turboer. Endnu er der intet ude om, hvor meget sådan en konstruktion yder, men én ting er allerede slået fast: LS-V8eren lyder af rigeligt – også med trykladning!

Hele konstruktion er printet med tre 3D-printere, en større og to mindre. For at holde sammen på bilen er alle paneler belagt med et skind af kulfiber.

Blæret!

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk