Annonce:

Der er allerede skrevet fartbøder for 1 million kr. ved Roskilde Festival

Lægger man alene ugens første to dage sammen, er der uddelt fartbøder for små 900.000 kr. Og det er lavt sat.

Midt og Vestsjællands Politi har travlt i denne uge. Og det ikke kun med at være til stede på selve Roskilde Festival.

Kedelige erfaringer med festival-gæster, der bevæger sig ned på den tilstødende del af Holbækmotorvejen, gør nemlig, at både uniformerede patruljevogne, civil-biler og ikke mindst fotovogne er til stede på strækningen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det går stærkt. Hos SN.dk har man regnet sig frem til, at der allerede er delt fartbøder ud for 1 million kr. Og det er ud fra den betragtning, at alle bilister, som er blevet blitzet eller på anden måde har mødt politiet på strækningen, har fået den mindst mulige fartbøde.

Nemlig 1.200 kr. Men som avisen rigtig nok påpeger forholder det sig ikke sådan. Alene mandag kunne man læse i døgnrapporten, at politikredsen havde blitzet en bilist med 153 km/t.

LÆS OGSÅ: For første gang nogensinde forbydes reklame for elbiler – “Toyota lyver om ladetiden”

Det udløser en bøde på 8.200 kr. Det selvom politiet havde advaret bilisterne, om at en midlertidig hastighedsgrænse på 80 km/t i forbindelse med festivalen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I samme ombæring kunne politiet fortælle, at man har være ‘ekstra grundige med skiltningen i år’. Formentlig fordi at kredsen gerne vil undgå en situation, som den man oplevede i 2019.

Her blev Midt-og Vestsjællands Politi i byretten tvunget til at rive flere tusinde fartbøder i stykker. Alt sammen på grund af den samme fejl. Læs mere her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler